Campaments/Rutes

Els campaments són una activitat amb pernoctació realitzada a l’aire lliure sota cobert, en tendes de campanya o similars. Es realitzen activitats relacionades amb l’entorn que afavoreixen la vida en grup, el contacte amb la natura i la creativitat (jocs, vetllades, descobertes, excursions, tallers, etc.).

Les rutes són una activitat consistent en la realització d’una marxa itinerant en la que, en general, cada jornada es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i en què, durant uns dies, es fa un recorregut per la zona escollida. S’acostumen a fer caminant però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta, en carro, a cavall, en barca, etc.

Entitats amb Campaments/Rutes:

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Rutes
Data inici:
Data final:

Les colles de grans, prejoves, joves i superjoves marxen de ruta per separat. Cadascuna decideix on va i s'organitza i recapten diners amb diferents activitats. 

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Campaments
Data inici:
Data final:

A l’estiu s’organitza una setmana de colònies i es dorm a un campament. S’acostuma a llogar un terreny en el qual es munten tendes de campanya per a que els infants i les monitores puguin dormir. També es porta el material de les activitats, menjar per la setmana i  tot el necessari per tal de poder cuinar i desenvolupar-nos en aquell entorn adequadament. Durant la setmana es realitzen activitats entorn a un eix d’animació, creant així un entorn nou per als infants ja que diàriament s’introdueixen a la història creada per l’equip de monitors/es.   Durant els campaments els grups marxen de rutes diversos dies, però els dos últims dies fem coincidir a tots els grup per tal de crear cohesió intergrupal i acabar l’eix d’animació. 

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Campaments Estiu
Data inici:
Data final:
Lloc:

Faraday, 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Aquest projecte consisteix en el desenvolupament de dos campaments. Es duen a terme a dos terrenys d'acampada diferents, els quals són escollits pels joves de cada grup. Aquests es realitzen durant les dues últimes setmanes de juliol.
Els campaments són el projecte que duen a terme tant Joves com PreJoves durant tot el curs. El paper de les monitores és d'acompanyament i aconsellament durant el procés ajuden als joves a preparar els campaments.
 

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Campaments
Data inici:
Data final:

Marxem 10 dies a un terreny d'acampada amb totes les colles i monitors/es. Es realitzen diverses activitats a partir d'un eix d'animació.

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

Com cada any La Llar del Vent farem uns campaments els últims dies d''estiu, coincidint amb l'arribada de principi de curs. Passarem uns dies envoltats de natura en un terreny d'acampada fent un munt de jocs, activitats, gimcanes, dinàmiques... L'activitat està oberta a tots els infants de 6 a 18 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat es d'uns 80€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i acampada). 

Quines ganes de que arribin! T'esperem, apunta-t'hi.

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Sargantana: Rutes
CAE La Llar del Vent: Rutes de primavera
C.E. Ca n'Aurell: Ruta Primavera
CAE La Llar del Vent: Campaments
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CAMPAMENTS D'ESTIU
C.I.J. Esplaia't: Camp de treball
G.E. Xivarri: Campaments/Rutes
C.E. 100 Bambes: Ruta per a Joves
G.E. La Ganyota de la UES: Ruta Prejoves i Joves
G.E. La Ganyota de la UES: Campaments