Colònies de Primavera

Al igual que les colònies d’estiu, aquesta activitat es realitza en un edifici, casa o instal·lació fixa, però normalment durant les vacances escolars de Setmana Santa. Té les mateixes característiques que les colònies d’estiu, però normalment duren menys dies.

Entitats amb Colònies de Primavera:

C.E. La Fabrica de Can Tusell

logotip C.E. La Fabrica de Can Tusell
Activitat:
CAMPAMENTS DE PRIMAVERA
Data inici:
Data final:
Lloc:

Grup d'esplai la fabrica
Carrer Tarragona 101
08226 Terrassa Barcelona
Espanya

En el període de vacances de setmana santa, arriben els campaments de primavera, cinc dies plens d’activitats, sensacions i experiències conjuntes amb els/les companys/es i els/les monitors/es.

Des de l’entitat vàrem considerar fonamental el fet de que els nens/es i joves poguessin gaudir d’uns dies de vacances, fora del context en que es troben durant tot l’any. 
Són uns dies molt intensos, plens d’emocions i aprenentatges, els quals, qualsevol infant amb recursos o sense ha d’experimentar.       
Les colònies tenen un component educatiu molt elevat, són uns dies en que es poden treballar molts conceptes i valors a través de diverses activitats per tal de fomentar el creixement personal i social del infant o jove.

 

Per aquest motiu els membres de la junta directiva del grup d’esplai La fàbrica de Can Tusell, van decidir buscar un terreny d’acampada i finançar-lo amb un préstec hipotecari al seu nom. Aquest nou projecte “vacances per tothom” tenia com a finalitat respondre al concepte d’igualtat.


Hores d’ara, podem oferir campaments amb un cost assumible per a les famílies, i per tant, els infants i joves poden gaudir d’uns dies fora de la ciutat, envoltats per la naturalesa, uns dies en que “totes i tots som iguals”.

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Colònies de primera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Lusitània s/n (Barracons del Bosc de la Concòrdia)
08206 Sabadell Barcelona
Espanya

Per Setmana Santa tot l'esplai marxem de colònies durant 5 dies. Les colles més grans (joves i prejoves) fan rutes que acaben a la casa de colònies on están les colles més petites. 

 

G.E. Xivarri

logotip G.E. Xivarri
Activitat:
Colònies de Primavera
Data inici:
Data final:

A-munt

logotip A-munt
Activitat:
Colonies Setmana Santa
Data inici:
Data final:

G.E. La Ganyota de la UES

logotip G.E. La Ganyota de la UES
Activitat:
Colònies
Data inici:
Data final:

Les colònies es duen a terme durant 5 dies de Setmana Santa a una casa de colònies. Les colles que hi participen són les de petits, mitjans 1, mitjans 2 i grans (de P5 a 2n d'ESO) tot i que els de grans (1 i 2 ESO) passen una nit fora la casa amb tendes.

Les colles de prejoves i joves (3r i 4rt ESO, i 1r batxillerat) se'n van per separat a fer una ruta de 5 dies. L'última nit, però la passen amb la resta de l'esplai a la casa de colònies.

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Colònies primavera
Data inici:
Data final:

Marxem tres dies totes les colles a una casa de colònies amb un eix temàtic al qual es desenvolupen les activitats. 

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Semis
Data inici:
Data final:

Les colònies i la ruta de Setmana Santa, també anomenades “Semis”, es tracta d’un projecte que repetim conjuntament amb l’esplai La Llar del Vent, i que aquest any també inclou a l’Esplai A-munt, que es basa en la realització d’una ruta pel grup de Joves, i en l’estada a una casa de colònies per part de la resta de grups on es realitzaran activitats relacionades amb un eix d’animació i amb uns objectius específics. Normalment la ruta es realitza a prop de la casa de colònies, de manera que aquesta acaba a la casa, compartint l’últim dia a la resta dels grups. 

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Colònies Primavera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carretera de Muntanyola, km 3'3
08529 Muntanyola Barcelona
Espanya

Les Colònies Primavera consisteixen en una estada educativa, que es duen a terme a la Roca de Muntanyola, una casa de colònies que lloguem cada any. Aquestes, duren gairebé una setmana i poden participar tant infants de l'entitat com externs a aquesta.

Els principals objectius són aprendre a conviure, fer cohesió de grup i poder fer un treball més acurat amb les problemàtiques que es creen a cada grup d'edat dels infants que venen a l'esplai de dissabtes. 

Centre de Lleure Tu Tries!

logotip Centre de Lleure Tu Tries!
Activitat:
Colònies de primavera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carrer de Vilamar, 79
Hotel Solimar ***
43820 Calafell Tarragona
Espanya

Estada amb pernoctació de 3 dies i 2 nits, els dies no festius de Setmana Santa. L’objectiu d’aquest projecte es oferir un servei de respir per a les famílies i proporcionar als nostres participants un espai de lleure i oci, amb la intenció que per a ells siguin unes vacances. El projecte s’adreça a persones d’entre el 3 i el 70 anys, procedents de la ciutat de Terrassa i d’altres poblacions del Vallès Occidental.