Colònies de Primavera

Al igual que les colònies d’estiu, aquesta activitat es realitza en un edifici, casa o instal·lació fixa, però normalment durant les vacances escolars de Setmana Santa. Té les mateixes característiques que les colònies d’estiu, però normalment duren menys dies.

Entitats amb Colònies de Primavera:

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Colònies de primavera
Data inici:
Data final:

Com cada any La Llar del Vent marxem de colònies 5 dies, coincidint amb els primers dies de Setmana Santa. Passarem uns dies envoltats de natura en uns casa de colònies fent un munt de jocs, activitats, gimcanes, dinàmiques... L'activitat està oberta a tots els infants de 5 a 12 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat es d'uns 130€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i allotjament). A més els últims anys aquestes colònies les fem amb l'esplai A-munt de Gràcia i l'esplai Cu-cut de Cerdanyola, així; com més serem més riurem. 

T'esperem a les colònies que ens ho passarem molt bé. Apunta't.

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Colònies primavera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carretera de Muntanyola, km 3'3
08529 Muntanyola Barcelona
Espanya

Les Colònies Primavera consisteixen en una estada educativa, que es duen a terme a la Roca de Muntanyola, una casa de colònies que lloguem cada any. Aquestes, duren gairebé una setmana i poden participar tant infants de l'entitat com externs a aquesta.

Els principals objectius són aprendre a conviure, fer cohesió de grup i poder fer un treball més acurat amb les problemàtiques que es creen a cada grup d'edat dels infants que venen a l'esplai de dissabtes. 

Activitats passades Data inici Data final
C.E. El Cu-cut: Semis
C.E. Sargantana: Colònies primavera
C.E. Ca n'Aurell: Colònies Primavera
G.E. La Ganyota de la UES: Colònies
A-munt: Colonies Setmana Santa
G.E. Xivarri: Colònies de Primavera
CAE La Llar del Vent: Colònies de primera
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CAMPAMENTS DE PRIMAVERA