Enlleura't amb el MEV

 

Els serveis Educatius són un espai d'aprenentatge amb una metodologia i un projecte pedagògic que permeten estimular l'infant de forma didàctica i lúdica.

Desenvolupem activitats vivencials que permeten que els infants en siguin els protagonistes promovent un aprenentatge significatiu mitjançant el descobriment, l'autoconeixement i la convivència partint de les experiències viscudes.

Enlleura't és un programa educatiu que ofereix solucions integrals a totes les necessitats educatives en l'àmbit del lleure en horari lectiu i no lectiu. Imagina-ho i ho fem possible, ho gestionem tot perquè no et preocupis de res.

 

logo sev

Serveis del MEV

Extraescolars

Des del Moviment d'esplais del Valès oferim activitats extraescolars on els infants gaudeixen d’una estona lúdica i divertida mentre aprenen valors que els fan créixer com a persones.

mostra el servei

Acollides

Espais que ens permeten conciliar la vida laboral de les famílies amb els horaris no lectius dels infants.

mostra el servei

Menjadors

Espai educatiu a on el lleure forma part del dia a dia dels infants, i és per això que el nostre principal gira entorn del infant, dels seus interessos i les seves necessitats.

mostra el servei

Casals i Colònies

Un espai que permeti treballar els objectius educatius essencials de l’educació en el lleure que com a MEV promocionem la resta de l’any i alhora adaptar el casal a les necessitats i demandes que facin l’AMPA i les famílies.

 

mostra el servei

Monitoratge, dinamitzadors i festes

Oferim la possibilitat de contractar monitorxs, dinamitzadorxs o altres professionals per esdeveniments puntuals o lloc de feina, Creem projectes a mida fent realitat tot allò que teniu en ment.

mostra el servei

Taller per a famílies

Organitzem tot tipus de tallers, xerrades, grups de debat, etc adreçats a les famílies del centre amb l’objectiu de cobrir les seves necessitats.

mostra el servei

Horari d'atenció al públic

Dilluns a dijous: de 16:00 - 19:00 hores.

Contacte

 C/Major 70, Sabadell 08208

 serveis@mev.cat

 93 768 67 94