Altres activitats

A part de les activitats ja esmentades anteriorment, les entitats poden fer altres activitats com són:

  • Excursions: Sortides a la natura, descobertes de ciutat, pobles o indrets característics, etc., que posen ser d’un dia, matinal o d’un cap de setmana i amb pernoctació.
  • Ludoteca: És una activitat d’educació en el lleure a través del joc i la joguina. Disposa d’un fons lúdic significatiu, té la voluntat de servei públic i utilitza la joguina com una de les principals eines d’intervenció educativa, social i cultural.
  • Projecte de solidaritat: Projecte d’intercanvi educatiu amb alguna altra entitat, normalment de fora de l’àmbit estatal.
  • Projecte de pares i mares: Activitats que es fan per les famílies o directament amb la implicació en la seva organització dels pares i mares dels participants, com poden ser xerrades, tallers, sortides, etc.
  • Casal jove: Activitats dedicades exclusivament pels joves com poden ser concerts, activitats nocturnes, tallers, lligues esportives, etc.
  • Serveis: Les entitats també poden oferir serveis a les escoles, altres entitats o altres usuaris, com poden ser extraescolars, festes d’aniversari, reforç escolar, entre altres.

 

Entitats amb Altres activitats:

La Taca Lleure i Cooperació

logotip La Taca Lleure i Cooperació
Activitat:
Cooperació internacional: La gota musical (Panamà)
Data inici:
Data final:
Lloc:

Calle de la Virgen de atràs
Panamà
Bejuco
Panamà

El projecte educatiu La Gota Musical neix l'any 2017 a Panamà, per l'Aldo Lobo (músic i dissenyador gràfic panameny) i la Roser Júlia (docent, educadora social i músic), que volen compartir tots els coneixements educatius i musicals adquirits en comprovar les mancances tan importants que aquest país encara pateix des del punt de vista educatiu, musical i cultural.  Pel que fa a l'educació musical, són poques les escoles, siguin públiques o privades, que gaudeixen de l'assignatura de música en la pràctica, malgrat que en el currículum del nivell bàsic general hi estigui inclosa com a matèria obligatòria, sigui per manca de supervisió real de cada escola, per manca de material pedagògic específic o per l'absència d'educadors amb la formació necessària. Davant d'aquesta situació i convençuts que la música és una eina meravellosa per al desenvolupament de qualsevol persona van iniciar aquest projecte educatiu amb el qual pretenem col·laborar a través de campanyes de sensibilització, captació de fons i accions educatives.

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Dijoc: casal de primavera
C.E. Dijoc: Cavalcada Reis
C.E. El Cu-cut: Festa inici de curs
C.E. Sargantana: Colònies Tardor
C.E. Dijoc: Castanyada
C.E. Tremola: PROJECTE ESPORTS
C.E. La Fabrica de Can Tusell: Festa Major Jove Can Tusell
A-munt: Activitat a la Festa Major de Gràcia
C.E. Tremola: PATIS OBERTS
C.E. Dijoc: Casal de primavera