Altres activitats

A part de les activitats ja esmentades anteriorment, les entitats poden fer altres activitats com són:

  • Excursions: Sortides a la natura, descobertes de ciutat, pobles o indrets característics, etc., que posen ser d’un dia, matinal o d’un cap de setmana i amb pernoctació.
  • Ludoteca: És una activitat d’educació en el lleure a través del joc i la joguina. Disposa d’un fons lúdic significatiu, té la voluntat de servei públic i utilitza la joguina com una de les principals eines d’intervenció educativa, social i cultural.
  • Projecte de solidaritat: Projecte d’intercanvi educatiu amb alguna altra entitat, normalment de fora de l’àmbit estatal.
  • Projecte de pares i mares: Activitats que es fan per les famílies o directament amb la implicació en la seva organització dels pares i mares dels participants, com poden ser xerrades, tallers, sortides, etc.
  • Casal jove: Activitats dedicades exclusivament pels joves com poden ser concerts, activitats nocturnes, tallers, lligues esportives, etc.
  • Serveis: Les entitats també poden oferir serveis a les escoles, altres entitats o altres usuaris, com poden ser extraescolars, festes d’aniversari, reforç escolar, entre altres.

 

Entitats amb Altres activitats:

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Sortides de cap de setmana
Data inici:
Data final:

A l'Esplai Cucut s'acostuma a realitzar dues excursions com a mínim cada trimestre, podent arribar a ser 3 si el calendari ho permet. Generalment les sortides les realitzen els diferents grups per separat, a excepció de l’última. L’objectiu principal d’aquestes és reforçar l’autonomia dels infants traient-los de la seva zona de confort. Com a mínim es fa una sortida de dos dies (amb pernoctació) i la resta són d’un dia de durada, per trimestre.

La Taca Lleure i Cooperació

logotip La Taca Lleure i Cooperació
Activitat:
Projecte joves
Data inici:
Data final:
Lloc:

Plaça de Rogelio Soto
08204 Sabadell Barcelona
Espanya

Es tracta d'un projecte de joves dins del barri de Campoamor-Espronceda. Pretenem crear un centre obert dins d’un institut públic i treballar amb adolescents d’entre 12-17 anys. Creiem que els barris Espronceda i Campoamor careixen de projectes associatius juvenils. El projecte abarca activitats com aula d’estudi, activitats dedicades a l’esport, dinàmiques, excursions mensuals, entre altres.

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Jornada de l'art
Data inici:
Data final:

Es tracta d’una activitat oberta al públic i gratuïta, que té com a propòsit ensenyar la cara més divertida de l’art mitjançant diversos tallers relacionats amb diferents expressions artístiques com poden ser: el teatre, la pintura, els graffitis, l’escriptura, etc… Alguns tallers, davant la impossibilitat per part dels monitors de dominar les tècniques artístiques, són impartits per estudiants o professionals de la disciplina en qüestió. 

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Sopar final de curs
Data inici:
Data final:

L’esplai organitza un sopar de cloenda amb les famílies i infants al local de l’esplai i es realitzen diverses accions com poden ser: la projecció d’un video-recopilatori, concurs de pastissos i parlaments. Generalment, el recinte es decora amb una temàtica de caire estiuenc per donar pas a les vacances. 

Activitats passades Data inici Data final
C.E. El Cu-cut: Festa del MEV
C.E. El Cu-cut: Sant Jordi
C.E. 100 Bambes: Casal de primavera
C.E. El Cu-cut: Cucutlàndia
C.E. El Cu-cut: Moguda Jove
C.E. El Cu-cut: Carnestoltes
C.E. Sargantana: Quinto de nadal
C.E. Sargantana: Festa de la Llufa
CAE La Llar del Vent: Dinar d'hivern
C.E. El Cu-cut: Dinar de Nadal