Campaments/Rutes

Els campaments són una activitat amb pernoctació realitzada a l’aire lliure sota cobert, en tendes de campanya o similars. Es realitzen activitats relacionades amb l’entorn que afavoreixen la vida en grup, el contacte amb la natura i la creativitat (jocs, vetllades, descobertes, excursions, tallers, etc.).

Les rutes són una activitat consistent en la realització d’una marxa itinerant en la que, en general, cada jornada es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i en què, durant uns dies, es fa un recorregut per la zona escollida. S’acostumen a fer caminant però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta, en carro, a cavall, en barca, etc.

Entitats amb Campaments/Rutes:

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Campaments Estiu
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carrer faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Aquest projecte consisteix en el desenvolupament de dos campaments. Es duen a terme a dos terrenys d'acampada diferents, els quals són escollits pels joves de cada grup. Aquests es realitzen durant les dues últimes setmanes de juliol.
Els campaments són el projecte que duen a terme tant Joves com PreJoves durant tot el curs. El paper de les monitores és d'acompanyament i aconsellament durant el procés ajuden als joves a preparar els campaments.

G.E. L'Esparver

logotip G.E. L'Esparver
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

És una activitat d’estiu que es realitza en un entorn natural per tal que prenguin consciència de les característiques del territori català.

Marxem en tendes de campanya i muntem un campament on durant 7/8 dies vivim diferents aventures a través d’un centre d’interès.

Ens organitzem en grups per dur a terme totes les tasques diàries (higiene personal, cuina, hàbits...).

És un espai per crear vincles afectius més forts amb el grup d’iguals i amb les monitores.

És una activitat oberta a tots els infants que ho desitgin entre les edats de 6 a 18 anys.

 

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

Com cada any La Llar del Vent farem uns campaments els últims dies d''estiu, coincidint amb l'arribada de principi de curs. Passarem uns dies envoltats de natura en un terreny d'acampada fent un munt de jocs, activitats, gimcanes, dinàmiques... L'activitat està oberta a tots els infants de 6 a 18 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat es d'uns 80€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i acampada). 

Quines ganes de que arribin! T'esperem, apunta-t'hi.

Activitats passades Data inici Data final
G.E. L'Esparver: Campaments d'estiu
C.E. Ca n'Aurell: Campaments Estiu
C.E. El Tabal: Campaments de Setmana Santa!
C.E. Ca n'Aurell: Ruta de primavera
G.E. L'Esparver: Ruta de setmana santa
CAE La Llar del Vent: Rutes de primavera
C.E. Sargantana: Campaments
C.E. Ca n'Aurell: Campaments Estiu
C.E. El Cu-cut: Campaments
C.E. Sargantana: Rutes