Campaments/Rutes

Els campaments són una activitat amb pernoctació realitzada a l’aire lliure sota cobert, en tendes de campanya o similars. Es realitzen activitats relacionades amb l’entorn que afavoreixen la vida en grup, el contacte amb la natura i la creativitat (jocs, vetllades, descobertes, excursions, tallers, etc.).

Les rutes són una activitat consistent en la realització d’una marxa itinerant en la que, en general, cada jornada es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i en què, durant uns dies, es fa un recorregut per la zona escollida. S’acostumen a fer caminant però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta, en carro, a cavall, en barca, etc.

Entitats amb Campaments/Rutes:

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Rutes de primavera
Data inici:
Data final:

Com cada any, els joves de La Llar del Vent marxen de rutes 5 dies, coincidint amb els primers dies de Setmana Santa. Passaran uns dies envoltats de natura acampant en diferents boscos i llocs fins a arribar a una casa de colònies. L'activitat està oberta a tots els infants de 12 a 16 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat és d'uns 80-90€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i acampada). 

T'esperem a les rutes que ens ho passarem molt bé. Apunta't.

G.E. L'Esparver

logotip G.E. L'Esparver
Activitat:
Ruta de setmana santa
Data inici:
Data final:
Lloc:

C/ Dinarès, 1
08208 Sabadell Barcelona
Espanya

La ruta de l'Esparver es basa en tres activitats paral·leles que finalitzen a una casa de colònies per passar una última nit totes les colles unides.

Les colles més grans (Cigrons i magranes i Anxoves) inicien dues rutes en paral·lel el dia 13 d'abril i la finalitzen el 15 a la casa de colònies on els esperen les dues colles més menudes ( Platanets i mitges i mitjons). Quan estiguin totes les colles juntes passaran una última nit totes unides per tal d'estrènyer els lligams després d'haver-los reforçat amb les seves colles pertinents.

Les colles més menudes passen el dia 14,15 a la casa de colònies envoltades d'un entorn natural, fent excursions amb la finalitat de conèixer-lo.

El dia 16 tornem totes cap a casa amb un sac ple de records.

 

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Ruta de primavera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carrer faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Ruta de Primavera és una ruta que es decideix entre l'equip de monitors i el grup d'infants, de 1er d'ESO a 2on de Batxillerat. Aquestes edats són diferenciades en tres grups diferents i, majoritàriament, en tres rutes diferents per poder així, aprendre a conviure, fer cohesió de grup i poder fer un treball més acurat amb les problemàtiques que es creen a cada grup d'edat dels infants que venen a l'esplai de dissabtes. 

Aquestes, es fan durant la Setmana Santa i cada grup decideix la seva durada.

C.E. El Tabal

logotip C.E. El Tabal
Activitat:
Campaments de Setmana Santa!
Data inici:
Data final:
Lloc:

Parc Sant Jordi s/n
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Es realitzen en un terreny d'acampada d'algun racó de Catalunya. 

Són 4 dies rodejats de naturalesa durant els quals ens divertirem fent activitats i alguna excursió!

Les places de campaments: es redueixen als infants i joves que participen a l'activitat d'Esplai de dissabtes.

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Campaments Estiu
Data inici:
Data final:
Lloc:

Carrer faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Aquest projecte consisteix en el desenvolupament de dos campaments. Es duen a terme a dos terrenys d'acampada diferents, els quals són escollits pels joves de cada grup. Aquests es realitzen durant les dues últimes setmanes de juliol.
Els campaments són el projecte que duen a terme tant Joves com PreJoves durant tot el curs. El paper de les monitores és d'acompanyament i aconsellament durant el procés ajuden als joves a preparar els campaments.

G.E. L'Esparver

logotip G.E. L'Esparver
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

És una activitat d’estiu que es realitza en un entorn natural per tal que prenguin consciència de les característiques del territori català.

Marxem en tendes de campanya i muntem un campament on durant 7/8 dies vivim diferents aventures a través d’un centre d’interès.

Ens organitzem en grups per dur a terme totes les tasques diàries (higiene personal, cuina, hàbits...).

És un espai per crear vincles afectius més forts amb el grup d’iguals i amb les monitores.

És una activitat oberta a tots els infants que ho desitgin entre les edats de 6 a 18 anys.

 

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

Com cada any La Llar del Vent farem uns campaments els últims dies d''estiu, coincidint amb l'arribada de principi de curs. Passarem uns dies envoltats de natura en un terreny d'acampada fent un munt de jocs, activitats, gimcanes, dinàmiques... L'activitat està oberta a tots els infants de 6 a 18 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat es d'uns 80€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i acampada). 

Quines ganes de que arribin! T'esperem, apunta-t'hi.

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Sargantana: Campaments
C.E. Ca n'Aurell: Campaments Estiu
C.E. El Cu-cut: Campaments
C.E. Sargantana: Rutes
C.E. Ca n'Aurell: Ruta Primavera
CAE La Llar del Vent: Campaments
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CAMPAMENTS D'ESTIU
C.I.J. Esplaia't: Camp de treball
G.E. Xivarri: Campaments/Rutes
C.E. 100 Bambes: Ruta per a Joves