Campaments/Rutes

Els campaments són una activitat amb pernoctació realitzada a l’aire lliure sota cobert, en tendes de campanya o similars. Es realitzen activitats relacionades amb l’entorn que afavoreixen la vida en grup, el contacte amb la natura i la creativitat (jocs, vetllades, descobertes, excursions, tallers, etc.).

Les rutes són una activitat consistent en la realització d’una marxa itinerant en la que, en general, cada jornada es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i en què, durant uns dies, es fa un recorregut per la zona escollida. S’acostumen a fer caminant però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta, en carro, a cavall, en barca, etc.

Entitats amb Campaments/Rutes:

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Rutes
Data inici:
Data final:

Les colles de grans, prejoves, joves i superjoves marxen de ruta per separat. Cadascuna decideix on va i s'organitza i recapten diners amb diferents activitats. 

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Campaments
Data inici:
Data final:

Marxem 10 dies a un terreny d'acampada amb totes les colles i monitors/es. Es realitzen diverses activitats a partir d'un eix d'animació.

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Campaments d'estiu
Data inici:
Data final:

Com cada any La Llar del Vent farem uns campaments els últims dies d''estiu, coincidint amb l'arribada de principi de curs. Passarem uns dies envoltats de natura en un terreny d'acampada fent un munt de jocs, activitats, gimcanes, dinàmiques... L'activitat està oberta a tots els infants de 6 a 18 anys encara que no siguin de l'entitat. El cost aproximat es d'uns 80€ (preu que inclou menjar, transport, assegurança i acampada). 

Quines ganes de que arribin! T'esperem, apunta-t'hi.

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Sargantana: Campaments
C.E. Ca n'Aurell: Campaments Estiu
C.E. El Cu-cut: Campaments
C.E. Sargantana: Rutes
CAE La Llar del Vent: Rutes de primavera
C.E. Ca n'Aurell: Ruta Primavera
CAE La Llar del Vent: Campaments
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CAMPAMENTS D'ESTIU
C.I.J. Esplaia't: Camp de treball
G.E. Xivarri: Campaments/Rutes