Campaments/Rutes

Els campaments són una activitat amb pernoctació realitzada a l’aire lliure sota cobert, en tendes de campanya o similars. Es realitzen activitats relacionades amb l’entorn que afavoreixen la vida en grup, el contacte amb la natura i la creativitat (jocs, vetllades, descobertes, excursions, tallers, etc.).

Les rutes són una activitat consistent en la realització d’una marxa itinerant en la que, en general, cada jornada es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i en què, durant uns dies, es fa un recorregut per la zona escollida. S’acostumen a fer caminant però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta, en carro, a cavall, en barca, etc.

Entitats amb Campaments/Rutes:

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Ruta Primavera
Data inici:
Data final:
Lloc:

Faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Ruta de Primavera és una ruta que es decideix entre l'equip de monitors i el grup d'infants, de 1er d'ESO a 2on de Batxillerat. Aquestes edats són diferenciades en tres grups diferents i, majoritàriament, en tres rutes diferents per poder així, aprendre a conviure, fer cohesió de grup i poder fer un treball més acurat amb les problemàtiques que es creen a cada grup d'edat dels infants que venen a l'esplai de dissabtes. 

Aquestes, es fan durant la Setmana Santa i cada grup decideix la seva durada.

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Rutes
Data inici:
Data final:

Les colles de grans, prejoves, joves i superjoves marxen de ruta per separat. Cadascuna decideix on va i s'organitza i recapten diners amb diferents activitats. 

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Campaments Estiu
Data inici:
Data final:
Lloc:

Faraday, 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

Aquest projecte consisteix en el desenvolupament de dos campaments. Es duen a terme a dos terrenys d'acampada diferents, els quals són escollits pels joves de cada grup. Aquests es realitzen durant les dues últimes setmanes de juliol.
Els campaments són el projecte que duen a terme tant Joves com PreJoves durant tot el curs. El paper de les monitores és d'acompanyament i aconsellament durant el procés ajuden als joves a preparar els campaments.
 

C.E. Sargantana

logotip C.E. Sargantana
Activitat:
Campaments
Data inici:
Data final:

Marxem una setmana a un terreny d'acampada amb totes les colles i monitors/es. Es realitzen diverses activitats a partir d'un eix d'animació.

Activitats passades Data inici Data final
CAE La Llar del Vent: Campaments
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CAMPAMENTS D'ESTIU
C.I.J. Esplaia't: Camp de treball
C.E. El Cu-cut: Campaments
G.E. Xivarri: Campaments/Rutes
G.E. La Ganyota de la UES: Ruta Prejoves i Joves
G.E. La Ganyota de la UES: Campaments
C.E. El Tabal: Campaments de Setmana Santa!
C.I.J. Esplaia't: Ruta Jove
G.E. L'Esparver: Ruta de setmana santa