Casals d’Hivern

Conjunt d’activitats que es realitzen en època de vacances escolars de Nadal, a l’entorn habitual dels participants, i que promouen l’educació en el lleure a través del joc, tallers, sortides, etc.

Entitats amb Casals d’Hivern:

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Casals Hivern
Data inici:
Data final:
Lloc:

Faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

El Centre d’Esplai de Ca n’Aurell neix el setembre de l’any 1972 i no és fins el curs 95-96 que sorgeix la idea de fer Casals. Aquesta ve d’un intercanvi d’aquell mateix curs amb altres esplais del Vallès, molts d’ells amb una llarga tradició de fer casals d’estiu i d’hivern.


Així doncs, des d’aleshores que l’esplai realitza aquesta activitat cada estiu i durant les vacances d’hivern. Implica un espai més de lleure pels infants de dissabtes, i també ens permet ampliar l’oferta de l’entitat a infants i al monitoratge, obrint-lo al barri i a la ciutat. És una activitat més de l’entitat que s’organitza des del propi Centre d’Esplai de Ca n’Aurell i es realitza a les seves instal·lacions.

C.E. 100 Bambes

logotip C.E. 100 Bambes
Activitat:
Casal d'hivern
Data inici:
Data final:
Lloc:

Plaça de les escoles, s/n
08231 Ullastrell Barcelona
Espanya

Realització de casals durant les festes de nadal, al igual que el casal d'estiu es manté un horari de matins amb dret a menjar amb tupper.

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Tremola: CASALS D'HIVERN
Pandora: Casals d'hivern
C.E. Dijoc: Casal d'hivern
C.E. La Fabrica de Can Tusell: CASALS D’HIVERN