Casals d’Estiu

Aquesta activitat es realitza en època de vacances escolars d’estiu, de dilluns a divendres, sense continuïtat durant l’any. Són activitats educatives que ocupen unes hores al dia en l’entorn habitual dels participants (poble, ciutat, barri). S’hi fan activitats diverses, motivant de manera especial la creativitat (tallers, jocs, sortides, visites, etc.).

Entitats amb Casals d’Estiu:

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Casals d'Estiu La Llar del Vent
Data inici:
Data final:
Lloc:

Escola d'Adults de la Concòrdia
Carrer de la Solidaritat 21
08206 Sabadell Barcelona
Espanya

Com cada any, l'esplai La Llar del Vent organitzem i gestionem el casal d'estiu obert a tots els infants i joves del barri que tinguin ganes de seguir divertint-se durant el juliol. Tan és de quina escola siguis que seràs molt benvingut o benvinguda. Ens agrada preparar un munt d'activitats per totes les edats i seguir aprenent a partir del joc. Durant el casal fem jocs, jocs d'aigua, un munt d'excursions, tallers, teatre, anem a la piscina... i molt més. 

Estàs disposat a perdre't l'experiencia? Vine que t'esperem.

C.E. Ca n'Aurell

logotip C.E. Ca n'Aurell
Activitat:
Casals Estiu
Data inici:
Data final:
Lloc:

Faraday 98
08224 Terrassa Barcelona
Espanya

El Centre d’Esplai de Ca n’Aurell neix el setembre de l’any 1972 i no és fins el curs 95-96 que sorgeix la idea de fer Casals. Aquesta ve d’un intercanvi d’aquell mateix curs amb altres esplais del Vallès, molts d’ells amb una llarga tradició de fer casals d’estiu i d’hivern.


Així doncs, des d’aleshores que l’esplai realitza aquesta activitat cada estiu i durant les vacances d’hivern. Implica un espai més de lleure pels infants de dissabtes, i també ens permet ampliar l’oferta de l’entitat a infants i al monitoratge, obrint-lo al barri i a la ciutat. És una activitat més de l’entitat que s’organitza des del propi Centre d’Esplai de Ca n’Aurell i es realitza a les seves instal·lacions.

C.E. La Fabrica de Can Tusell

logotip C.E. La Fabrica de Can Tusell
Activitat:
CASALS D’AGOST
Data inici:
Data final:
Lloc:

Grup d'esplai la fabrica
Carrer Tarragona 101
08226 Terrassa Barcelona
Espanya

El Projecte de casals d’agost és un dispositiu d’emergència promogut per Serveis Socials de i les entitats de lleure de Terrassa per tal d’oferir lleure educatiu durant el mes d’agost, ja que fins al moment no hi havia oferta suficient durant aquesta època d’estiu. Els casals tenen una durada d’un mes i una setmana, comencen l’1 d’agost i finalitzen el 8 de setembre. La Fàbrica oferta 80 places, 70 de les quals són omplertes per Serveis Socials i les altres 10 restants, són places per infants i joves de l’entitat. L’esplai La Fàbrica, va apostar per incloure 10 places, per tal de que els casals fossin més inclusius i estiguessin oberts a la resta d’infants i joves de la ciutat.

Els Casals d’Agots van néixer amb la finalitat de garantir dos àpats bàsics de qualitat diaris, per tal de cobrir les necessitats bàsiques de determinats infants i joves. D’altra banda, l’entitat considera fonamental complementar aquesta finalitat amb la d’oferir durant l’època de vacances d’estiu un lleure educatiu de qualitat. Aquest, està caracteritzat per la no distinció per cultura, ètnia, origen, sexe, o identitat sexual.  On els participants aprenguin a relacionar-se de manera positiva entre ells, es respectin i s’ empoderin per tal de ser capaços de donar resposta als reptes que els hi planteja la societat. Per tal d’aconseguir aquests objectius i que els aprenentatges siguin significatius, durant els casals es realitzaran diferents activitats, tallers creatius, sortides a la piscina, sortida al terreny d’acampada La Comanglora, i diferents jocs que capacitaran als infants i els ajudaran a trencar les barreres. L’entitat aposta per l’ equitat educativa i per la igualtat d’oportunitats.

 

Activitats passades Data inici Data final
C.E. 100 Bambes: Casal d'estiu
CAE La Llar del Vent: Casals d'estius
Pandora: Casals d'estiu
La Taca Lleure i Cooperació: Casal d'estiu Sabadell
La Taca Lleure i Cooperació: Casal d'estiu Castellar del Vallès
G.E. L'Esparver: Casals d'estiu
C.E. Els Globus: Casals estiu
C.E. Dijoc: Casal d'estiu Dijoc
C.E. Tremola: CASALS D'ESTIU
C.E. El Tabal: Casals d'estiu!