Aniversaris entitats

Els esplais normalment fan una festa per celebrar l’aniversari de la seva entitat, que sol estar oberta al públic en general.

 

 

Entitats amb Aniversaris entitats:

CAE La Llar del Vent

logotip CAE La Llar del Vent
Activitat:
Festa del Bosc 2020
Data inici:
Data final:
Lloc:

Bosc de la Concòrdia
08206 Sabadell Barcelona
Espanya

La Festa del Bosc és la festa principal de l'entitat. Durant 3 dies fem un munt d'activtats per infants, per joves i per adults. Tothom amb ganes de passar-ho d'allò més bé hi té cabuda. El dissabte fem un munt de jocs i gimcanes, la nostra cursa de carretons ben bojos i en sopar d'allò més bo. El diumenge montom una autentica festa a tot el barri amb la nostra colla de gegants.

És una autèntica festa, te la penses perdre? Vine

C.E. El Cu-cut

logotip C.E. El Cu-cut
Activitat:
Festa dels 35 anys del Cu·cut
Data inici:
Data final:

Aquest any la nostra entitat celebra 35 anys del seu naixement, per commemorar aquest trenta-cinquè aniversari celebrarem una festa a finals del tercer trimestre. Aquesta festa durarà un dia en el qual farem diferents actes; com un seguit d'activitats obertes per a tots els infants, un sopar popular, un video de recopilació de fotografies de l’entitat durant aquests 35 anys viscuts fins l’actualitat, una mini exposició amb fotografies i documentació de l’entitat, concerts per la nit,... i més mini activitats.

Aquesta festa va encarada cap als infants, famílies i monitors que han passat per l’entitat aquest anys desde el seu inici fins als que hi són actualment.

Activitats passades Data inici Data final
G.E. Xivarri: Festa Major Esplai Xivarri
CAE La Llar del Vent: Festa del Bosc
A-munt: Festa Major esplai A-munt
C.E. La Fabrica de Can Tusell: FESTA MAJOR JOVE