Altres activitats

A part de les activitats ja esmentades anteriorment, les entitats poden fer altres activitats com són:

  • Excursions: Sortides a la natura, descobertes de ciutat, pobles o indrets característics, etc., que posen ser d’un dia, matinal o d’un cap de setmana i amb pernoctació.
  • Ludoteca: És una activitat d’educació en el lleure a través del joc i la joguina. Disposa d’un fons lúdic significatiu, té la voluntat de servei públic i utilitza la joguina com una de les principals eines d’intervenció educativa, social i cultural.
  • Projecte de solidaritat: Projecte d’intercanvi educatiu amb alguna altra entitat, normalment de fora de l’àmbit estatal.
  • Projecte de pares i mares: Activitats que es fan per les famílies o directament amb la implicació en la seva organització dels pares i mares dels participants, com poden ser xerrades, tallers, sortides, etc.
  • Casal jove: Activitats dedicades exclusivament pels joves com poden ser concerts, activitats nocturnes, tallers, lligues esportives, etc.
  • Serveis: Les entitats també poden oferir serveis a les escoles, altres entitats o altres usuaris, com poden ser extraescolars, festes d’aniversari, reforç escolar, entre altres.

 

Activitats passades Data inici Data final
C.E. Dijoc: casal de primavera
C.E. Dijoc: Cavalcada Reis
C.E. El Cu-cut: Festa inici de curs
C.E. Sargantana: Colònies Tardor
C.E. Dijoc: Castanyada
C.E. Tremola: PROJECTE ESPORTS
C.E. La Fabrica de Can Tusell: Festa Major Jove Can Tusell
A-munt: Activitat a la Festa Major de Gràcia
C.E. Tremola: PATIS OBERTS
C.E. Dijoc: Casal de primavera