Acollides

El servei d’acollida de matí i de tarda son un espai que ens permeten conciliar la vida laboral de les famílies amb els horaris no lectius dels infants. És a dir, es tracta d’un espai dins del centre en el que les famílies que ho necessiten poden deixar als seus fills i filles fora dels horaris lectius que ofereix el centre.

Creiem en la importància de l’educació en el lleure dins dels centres escolars i ens adaptem als espais i al projecte educatiu de l’escola per tal d’anar de la mà amb ella. Amb el servei d’acollida volem crear un espai en el que els infants de diverses edats puguin gaudir de diversos racons a on poder fer deures, llegir, jugar, pintar, esmorzar o berenar.

Al tractar-se d’un espai a on els nens i nenes entren o marxen a hores diferents, programem activitats que no estiguin molt tancades, en les que es puguin anar afegint o marxant els infants i que s’adaptin a les diverses edats que engloba el servei.

Per altra banda, oferim altres serveis d’acollida puntuals com per exemple per dies de lliure disposició del centre, per fer canguratge d’infants quan hi ha reunions de famílies o formacions, etc.

Acollida