CAMPAMENTS D'ESTIU

Data inici
Data final
Preu
60
Número de telèfon
Correu
secretaria@gruplafabrica.org
Tipus activitat
Lloc

La fabrica
La comanglora
Castelldans
25154 Castelldans Lleida
Espanya

Un cop finalitzats els casals d’estiu arriben els campaments, uns dies plens de sensacions i experiències conjuntes amb els companys i companyes, monitors i monitores.

Des de l’entitat vàrem considerar fonamental el fet de que els nens/es i les i els  joves de l’entitat poguessin gaudir d’uns dies de vacances, fora del context en que es troben durant tot l’any.Els campaments d’estiu a la Comanglora són el tancament del projecte de curs amb tots els nostres grups d’edat, també és l’ activitat intergeneracional, a més les i els joves més adults i adultes comencen a fer les seves primeres pràctiques.

Són cinc dies molt intensos, plens d’emocions i aprenentatges, els quals, qualsevol infant amb recursos o sense ha d’experimentar.

Les colònies tenen un component educatiu molt elevat, són uns dies en que es poden treballar molts conceptes i valors a través de diverses activitats per tal de fomentar el creixement personal i social del infants i joves.

Per aquest motiu els membres de la junta directiva del grup d’esplai La fàbrica de Can Tusell, van decidir buscar un terreny d’acampada i finançar-lo amb un préstec hipotecari al seu nom. Aquest nou projecte “Cap infant sense colònies” tenia com a finalitat respondre al concepte d’igualtat.

La preparació dels campaments d’estiu es duu a terme de manera conjunta pels diferents monitors i monitores de cada grup d’edat, amb la finalitat d’ajustar al màxim les activitats a les necessitats i característiques del grup.