CAMPAMENTS DE PRIMAVERA

Data inici
Data final
Preu
50
Número de telèfon
Correu
secretaria@gruplafabrica.org
Tipus activitat
Lloc

Grup d'esplai la fabrica
Carrer Tarragona 101
08226 Terrassa Barcelona
Espanya

En el període de vacances de setmana santa, arriben els campaments de primavera, cinc dies plens d’activitats, sensacions i experiències conjuntes amb els/les companys/es i els/les monitors/es.

Des de l’entitat vàrem considerar fonamental el fet de que els nens/es i joves poguessin gaudir d’uns dies de vacances, fora del context en que es troben durant tot l’any. 
Són uns dies molt intensos, plens d’emocions i aprenentatges, els quals, qualsevol infant amb recursos o sense ha d’experimentar.       
Les colònies tenen un component educatiu molt elevat, són uns dies en que es poden treballar molts conceptes i valors a través de diverses activitats per tal de fomentar el creixement personal i social del infant o jove.

 

Per aquest motiu els membres de la junta directiva del grup d’esplai La fàbrica de Can Tusell, van decidir buscar un terreny d’acampada i finançar-lo amb un préstec hipotecari al seu nom. Aquest nou projecte “vacances per tothom” tenia com a finalitat respondre al concepte d’igualtat.


Hores d’ara, podem oferir campaments amb un cost assumible per a les famílies, i per tant, els infants i joves poden gaudir d’uns dies fora de la ciutat, envoltats per la naturalesa, uns dies en que “totes i tots som iguals”.