La Taca Lleure i Cooperació és una associació sense ànim de lucre enfocada principalment en dos àmbits: les activitats d’educació en el lleure i les accions de cooperació internacional. El seu àmbit d’actuació recau majoritàriament a Catalunya, però també en altres països en vies de desenvolupament en els quals l’entitat decideixi impulsar accions. 

La nostra metodologia educativa pretén oferir espais, dins de l’àmbit del lleure, on les persones usuàries puguin desenvolupar les diverses intel·ligències múltiples i les seves dimensions personals. Les nostres eines de treball, ja sigui amb infants i/o joves, és a través del joc i treballant mitjançant la metodologia del centre d’interès. Totes les activitats es fonamenten sobre un terreny amb horitzons transformadors on la gestió i la mediació d’aquests projectes va de la mà de l’atenció en les emocions dels usuaris, indagant en les capacitats d’anàlisis inter i  intrapersonals. 

Conscients de la importància de les entitats en el barri i de les xarxes que es generen, tenim motius per justificar la nostra acció per construir relacions de solidaritat, enfortir el teixit veïnal i proporcionar informació d’àmbit cultural que sigui accessible a qualsevol públic, independentment del poder adquisitiu, origen social i/o ètnic. 

 

Informació de contacte
Adreça

carrer major 70
08208 Sabadell Barcelona
EspanyaCorreu
tacalleure@gmail.com


Casals d’Estiu


Casal d'estiu Castellar del Vallès

Data inici:
Data final:
més informació

Altres activitats


Cooperació internacional: La gota musical (Panamà)

Data inici:
Data final:
més informació

Activitats passades tipus activitat data inici data final
Casal d'estiu Sabadell Casals d’Estiu
Projecte joves Altres activitats