VAGA 8 DE MARÇ

El Moviment d’Esplais del Vallès ens unim a la vaga feminista del 8 de març. Ho fem perquè creiem que és necessari reivindicar i fer visible que les dones seguim patint violències i discriminacions quotidianament pel sol fet de ser dones.

Es per aquest motiu que apostem per una vaga laboral, estudiantil, de consum i de cures com a forma de lluita, reivindicació i denuncia de les discriminacions que vivim les dones, lesbianes i trans a múltiples nivells i formes en aquesta societat heteropartiarcal.

 

L’educació és una eina poderosa de transformació i per això apostem per una educació que garanteixi la llibertat i la diversitat. Que no parteixi d’una socialització de gènere estereotipada, d’unes estructures binaries que etiquetin als infants, d’unes metodologies i recursos sexistes que oprimeixin a les nenes i joves i una mirada molt poc interseccional que no té en compte altres identitats i condicions que ens travessen com a dones. Des del MEV lluitem per una educació pública, laica i feminista lliure de valors heteropatriarcals.

 

La vaga feminista no s’acaba avui perquè seguirem fins aconseguir el món que volem!

 

#vagafeminista #8m #movimentd’esplaisdelvallès #lleure #MEV #AEV

Deixa un comentari

Per mesos
maig 2018 (1)
abril 2018 (2)
març 2018 (2)