Altres activitatsA part de les activitats ja esmentades anteriorment, les entitats poden fer altres activitats com són:

  • Excursions: Sortides a la natura, descobertes de ciutat, pobles o indrets característics, etc., que posen ser d’un dia, matinal o d’un cap de setmana i amb pernoctació.
  • Ludoteca: És una activitat d’educació en el lleure a través del joc i la joguina. Disposa d’un fons lúdic significatiu, té la voluntat de servei públic i utilitza la joguina com una de les principals eines d’intervenció educativa, social i cultural.
  • Projecte de solidaritat: Projecte d’intercanvi educatiu amb alguna altra entitat, normalment de fora de l’àmbit estatal.
  • Projecte de pares i mares: Activitats que es fan per les famílies o directament amb la implicació en la seva organització dels pares i mares dels participants, com poden ser xerrades, tallers, sortides, etc.
  • Casal jove: Activitats dedicades exclusivament pels joves com poden ser concerts, activitats nocturnes, tallers, lligues esportives, etc.
  • Serveis: Les entitats també poden oferir serveis a les escoles, altres entitats o altres usuaris, com poden ser extraescolars, festes d’aniversari, reforç escolar, entre altres.

C.E. El Cu-cut

Cucutlàndia! Cap de setmana amb els infants i els seus pares i mares.  [...]
Lloc
Sitges
Data inici
28/11/2015
Data fi
29/11/2015
Preu
23€
Oberta al públic no pertanyent a l'entitat?
No

Esplai Panda

El Parc de Nadal és una proposta lúdico-educativa en l'àmbit del lleure per oferir una alternativa dins del període de vacances de nadal dels infants, i com un recurs de suport a les famílies. En línies generals, es tracta d'intervenir dins l'educació del lleure a través d'activitats engrescadores diferenciades de l'àmbit escolar donant més importància a que els infants gaudeixin. El Parc de Nadal s'organitza al mes de desembre, durant les vacances lectives dels infants, oferint el servei durant els 4 dies que no coincideixen amb les festivitats nadalenques.  [...]
Lloc
Sala Polivalent
Data inici
27/12/2016
Data fi
30/12/2016
Preu
3€
Contacte
644270834
Oberta al públic no pertanyent a l'entitat?

G.E. Xivarri

Sortida a la neu de dos dies (2a excursió conjunta)  [...]
Lloc
Casa de colònies: La Closa
Data inici
20/02/2016
Data fi
21/02/2016
Data límit inscripció
1970-01-01
Oberta al públic no pertanyent a l'entitat?
No

G.E. Xivarri

Sortida amb els pares i mares (1a excursió conjunta)  [...]
Lloc
Casa de colònies: Casal de Sant Vicenç
Data inici
24/10/2015
Data fi
25/10/2015
Oberta al públic no pertanyent a l'entitat?
No